Vejen til bedre klima, vækst og flere arbejdspladser

17. april 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

70 topfolk fra dansk erhvervsliv, universiteter, tænketanke og ministerier samles torsdag til forretnings- og klimatopmøde i Sønderborg. Her er de isoleret på Hotel Scandic Sønderborg i 12 højintensive timer for at finde de løsninger, der skal give Sønderborg-området mere vækst, flere arbejdspladser og mindre CO2-udledning.

– Med 16 procent CO2-reduktioner i perioden 2007 til 2011 er Sønderborg godt på vej til at realisere klimamålsætningen for 2015. Nu fokuserer vi på den indsats, der skal sikre målsætningen om 50 procent CO2-reduktion i 2020, forklarer Peter Rathje, adm. direktør for ProjectZero.

Artiklen fortsætter under annoncen

Resultatet af ProjectZero Summit bliver en række nye forretningskoncepter, der vil danne grundlag for ProjectZeros indsats frem mod 2020. Resultatet skal samtidig inspirere resten af Danmark og verden til at lykkes med grønne vækststrategier ved hjælp af dansk teknologi og know how.

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...