Vejen til bedre klima, vækst og flere arbejdspladser

17. april 2013 Politik

70 topfolk fra dansk erhvervsliv, universiteter, tænketanke og ministerier samles torsdag til forretnings- og klimatopmøde i Sønderborg. Her er de isoleret på Hotel Scandic Sønderborg i 12 højintensive timer for at finde de løsninger, der skal give Sønderborg-området mere vækst, flere arbejdspladser og mindre CO2-udledning.

– Med 16 procent CO2-reduktioner i perioden 2007 til 2011 er Sønderborg godt på vej til at realisere klimamålsætningen for 2015. Nu fokuserer vi på den indsats, der skal sikre målsætningen om 50 procent CO2-reduktion i 2020, forklarer Peter Rathje, adm. direktør for ProjectZero.

Artiklen fortsætter under annoncen

Resultatet af ProjectZero Summit bliver en række nye forretningskoncepter, der vil danne grundlag for ProjectZeros indsats frem mod 2020. Resultatet skal samtidig inspirere resten af Danmark og verden til at lykkes med grønne vækststrategier ved hjælp af dansk teknologi og know how.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...