Vejen til boligbyggeri i Rinkenæs er banet

Der er en del som gerne vil bo i Gråsten. Arkivfoto
Der er en del som gerne vil bo i Gråsten. Arkivfoto
14. marts 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

På Økonomiudvalgets møde i går, onsdag, godkendte politikerne den lokalplan, som baner vejen for, at der bygges boliger ved Hundsbjerg og Buskmosevej i Rinkenæs.

”Vi ved at folk rigtig gerne vil bo i Gråsten, og selvom det her ikke er midt i Gråsten – nogen vil sige nærmere Rinkenæs – så skal der nok blive bygget parcelhuse her på det nye område”, sagde borgmester Erik Lauritzen på et pressemøde.

”Venstre har længe arbejdet aktivt for, at vi kan få flere byggegrunde i Gråsten og det glæder os, at der nu sker noget. Det er vigtig for bosætningen i vores kommune. Nu skal vi så også have løftet midtbyen i Gråsten og udviklet Politigrunden, så vi for alvor kan løfte det store potentiale for udvikling, som vi ser i Gråsten”, siger Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT.

Økonomiudvalget anbefaler, at Byrådet godkender lokalplanen.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...