Venstre finder en borgmesterkandidat i efteråret

11. august 2020 Politik

Venstre i Sønderborg havde generalforsamling mandag aften og her blev Ellen Trane Nørby genvalgt som folketingskandidat.

“Vi valgte ikke en ny borgmesterkandidat, men der skal findes en i efteråret”, siger venstremedlem Peter Hansen, som efter det seneste kommunalvalg sagde, at han ikke vil være spidskandidat endnu en gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har i mange måneder været snakket meget om, at Ellen Trane Nørby ville stille op som partiets borgmesterkandidat, men det har hun endnu ikke selv be- eller afkræftet.

“Når vi ikke lige nu har et medlem, som vil være en nærmest oplagt borgmesterkandidat og som er parat til at stille op, så er det bedst, at vi giver os god tid til at finde en”, sagde Lars Romsøe Grandt fra Nordals Vælgerforening forleden til SønderborgNYT.

SønderborgNYT forsøgte mandag aften at få en kommentar fra formanden for Venstre i Sønderborg, Karsten Schøn og også fra Ellen Trane Nørby, der endnu en gang blev valgt som Venstre i Sønderborgs folketingskandidat.

‘Venstre i Sønderborg’ er paraplyen over Broagerlands Venstre Vælgerforening, Gråsten Venstre Vælgerforening,
Midtals Venstre Vælgerforening, Nordals Venstre Vælgerforening, Sundeved Venstre Vælgerforening og Sønderborg Venstre Vælgerforening.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk