Venstre finder en borgmesterkandidat i efteråret

11. august 2020 KV21

Venstre i Sønderborg havde generalforsamling mandag aften og her blev Ellen Trane Nørby genvalgt som folketingskandidat.

“Vi valgte ikke en ny borgmesterkandidat, men der skal findes en i efteråret”, siger venstremedlem Peter Hansen, som efter det seneste kommunalvalg sagde, at han ikke vil være spidskandidat endnu en gang.

Der har i mange måneder været snakket meget om, at Ellen Trane Nørby ville stille op som partiets borgmesterkandidat, men det har hun endnu ikke selv be- eller afkræftet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi ikke lige nu har et medlem, som vil være en nærmest oplagt borgmesterkandidat og som er parat til at stille op, så er det bedst, at vi giver os god tid til at finde en”, sagde Lars Romsøe Grandt fra Nordals Vælgerforening forleden til SønderborgNYT.

SønderborgNYT forsøgte mandag aften at få en kommentar fra formanden for Venstre i Sønderborg, Karsten Schøn og også fra Ellen Trane Nørby, der endnu en gang blev valgt som Venstre i Sønderborgs folketingskandidat.

‘Venstre i Sønderborg’ er paraplyen over Broagerlands Venstre Vælgerforening, Gråsten Venstre Vælgerforening,

Artiklen fortsætter under annoncen

Midtals Venstre Vælgerforening, Nordals Venstre Vælgerforening, Sundeved Venstre Vælgerforening og Sønderborg Venstre Vælgerforening.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...