Venstre tilbyder gratis transport til valgsteder

17. juni 2015 Sundeved

Som ved tidligere valg tilbyder Venstre i Sønderborg ganske gratis at hente ældre og andre som har behov for transport til og fra eget valgsted, for at bidrage til at sikre en så høj stemmeprocent som muligt.

dk/wp-content/uploads/2015/03/IMG_3390-300×271.jpg” alt=”Ellen Trane Nørbys lokaler partifæller er klar til at køre vælgere til urnerne” width=”300″ height=”271″ /> Ellen Trane Nørbys lokaler partifæller er klar til at køre vælgere til valg-urnerne

“I Danmark kan vi med vores altid høje valgdeltagelse være stolte af vores demokrati, men det kræver også at vi værner om det. At hjælpe personer, der har behov for transport, til og fra deres valgsted, er Venstres lille bidrag på valgdagen”, siger Daniel Staugaard, kredsformand for Venstre i Sønderborg.

Folketingsvalget tegner til at blive meget tæt og derfor er det vigtigt for Venstre i Sønderborg, at alle får mulighed for at gøre deres stemme gældende.

Samtidig understreget Venstre at tilbuddet gælder for alle vælgere og ikke kun de, der vil sætte kryds ved partiet..

Har du brug for at blive kørt til og fra dit lokale valgsted, kan du kontakte Venstre i Sønderborg på telefon 6162 4610.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk