Venstre: – Vi skal se på vilkårene for idrætten

1. november 2017 Sundeved

Byrådsmedlem Claus Klaris, Venstre, skriver:

Der er en stadig stigende del af Sønderborg Kommunes borgere, der dyrker idræt i foreningslivet. Det følger heldigvis visionen ”Bevæg dig for livet” som DGI og DIF har udarbejdet.

Venstre støtter denne vision, men for at visionen skal opfyldes kræver det et endnu større fokus på faciliteter til idrætterne. Kommunens faciliteter skal anvendes fleksibelt og fordelingsregler skal gennem et ”eftersyn” for at tilgodese det fremtidige stigende behov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fleksibiliteten i anvendelse af forskellig type lokaler til såvel møder som aktiviteter skal støttes.

Halfordeling i dagtimerne tilgodeses skolerne, men frie timer skal identificeres og kunne anvendes af andre brugere som for eksempel vores ældre borgere, der har mulighed for træning i formiddags- og eftermiddagstimer.

Naturen er den nye træningsplads for rigtig mange idrætter – det er en tendens, der skal støttes og videreudvikles. Såvel børn og unge som voksne i alle aldre udnytter dagligt mange af de tilbud som den fantastiske natur i Sønderborg Kommune tilbyder – Kær Vestermark og Gendarmstien er blot nogle af de mange oplagte steder, som skal udvikles.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk