Venstre vil have tjekket klimaet i Børn og Familie

13. januar 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Venstre har bedt om, der bliver lavet en undersøgelse af  trivslen i Børn og Familie – og det bliver et punkt på byrådsmødet den 1. februar.

“Venstre har bedt om at få punktet på dagsordenen”, siger byrådsmedlem Sven Jensen til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at når punktet skal behandles i Byrådet, så skyldes det, at Økonomiudvalget ikke bakkede op om en undersøgelse.

Og punktet skulle allerede være skrevet på dagsordenen.

På et pressemøde i slutningen af 2016 har borgmester Erik Lauritzen sagt, at der alligevel kommer en undersøgelse af trivslen i alle kommunens forvaltninger i marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så jeg forestiller mig, vi behandler Venstres forslag og så bliver trivslen i Børn og Familie kigget efter, når de andre forvaltninger også bliver det”, sagde borgmesteren.

Undersøgelsen laves anonymt og af et eksternt firma og ikke af kommunen selv.

Ansatte i Børn og Familie siger anonymt til SønderborgNYT, at der trænger til forbedringer og det vil kræve forandringer i afdelingens øverste lag.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...