Venstre vil hjælpe Fælleslisten til mere borgerinddragelse

16. maj 2017 KV2017

Fælleslisten efterlyser mere borgerinddragelse og nu tager Venstre kollegerne på ordet og melder klar til – sammen med Fælleslisten – at stille et forslag, der giver borgerne reel indflydelse.

“Vi er gerne med til at stille forslag sammen med Fælleslisten i Byrådssalen. Vi behøves ikke vente til efter et valg. Kan vi samle 16 stemmer til et forslag der giver større medinddragelse er det godt. En model kunne være, at vi laver offentlige høringer allerede på idéstadiet, så det ikke kommer som en overraskelse, når lokalplanen sendes i høring og allerede har været igennem “systemet”, skriver borgmesterkandidat Peter Hansen på Facebboksiden Politik i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...