Venstres lokalformand: Ærgerligt at Heidi Frederikke Jørgensen stopper

19. maj 2021 KV21

Venstres Heidi Frederikke Jørgensen har annonceret på Facebook, at hun ikke genopstiller til Byrådet og det er en ‘nyhed’, som formanden for Venstres Kommuneforening, Karsten Schøn, har kendt til i en tid.

“Når man sidder i Byrådet og vil gøre tingene ordentligt, så følger der meget arbejde med og jeg har den fulde forståelse for, at Heidi Frederikke Jørgensen gerne vil have en erhvervskarriere og have tid til sin familie”, siger Karsten Schøn til SønderborgNYT.

“Så jeg har det fulde respekt for hendes beslutning og synes også, det er ærgerligt, hun ikke stiller op igen”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karsten Schøn fortæller videre, at Venstre stadig er i fuld gang med at skrive navne ind i rækken af byrådskandidater.

“Vi har fået flere gode kandidater med på holdet og det gælder også på Nordals, hvor Heidi Frederikke Jørgensen har sin base”, siger formanden for partiets kommuneforening.

På Facebook skriver Heidi Frederikke Jørgensen, at hun bakker helt og fuldt op om Ellen Trane Nørby, som er Venstres borgmesterkandidat.

“Så i valgkampen kommer folk til at opleve, at Heidi Frederikke Jørgensen gør, hvad hun kan for at hjælpe vores borgmesterkandidat ind på borgmesterkontoret”, siger Karsten Schøn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...