Venstres lokalformand: Ærgerligt at Heidi Frederikke Jørgensen stopper

19. maj 2021 KV21

Venstres Heidi Frederikke Jørgensen har annonceret på Facebook, at hun ikke genopstiller til Byrådet og det er en ‘nyhed’, som formanden for Venstres Kommuneforening, Karsten Schøn, har kendt til i en tid.

“Når man sidder i Byrådet og vil gøre tingene ordentligt, så følger der meget arbejde med og jeg har den fulde forståelse for, at Heidi Frederikke Jørgensen gerne vil have en erhvervskarriere og have tid til sin familie”, siger Karsten Schøn til SønderborgNYT.

“Så jeg har det fulde respekt for hendes beslutning og synes også, det er ærgerligt, hun ikke stiller op igen”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karsten Schøn fortæller videre, at Venstre stadig er i fuld gang med at skrive navne ind i rækken af byrådskandidater.

“Vi har fået flere gode kandidater med på holdet og det gælder også på Nordals, hvor Heidi Frederikke Jørgensen har sin base”, siger formanden for partiets kommuneforening.

På Facebook skriver Heidi Frederikke Jørgensen, at hun bakker helt og fuldt op om Ellen Trane Nørby, som er Venstres borgmesterkandidat.

“Så i valgkampen kommer folk til at opleve, at Heidi Frederikke Jørgensen gør, hvad hun kan for at hjælpe vores borgmesterkandidat ind på borgmesterkontoret”, siger Karsten Schøn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. juni 2021 COVID-19, Sønderborg

Nye åbningstider i testcentrene

18. juni 2021 COVID-19

Fra fredag aften lukkes testcentrene Broager Sparekasse Skansen, Forsamlingsgården Sundeved og Væksthuset Augustenborg ned – og fremover vil der være otte testcentre, som kan benyttes. SFS-Hallen – hverdage  9:00 – 19:00, lør: 10.00 – 18.00, søn 10.00 – 18.00 Frivillighedens Hus – hverdage 9.00 – 19.00, lør: 10.00 – 20.00, søn: 10.00 – 20.00 Nordborg […]

Læs mere...