Venstres holdspiller, Tage Petersen, skal i valgkamp for 7. gang

20. marts 2021 KV21

Venstremanden, Tage Petersen, er en erfaren lokalpolitiker og vi skal tilbage til 1997 for at finde det første valg, hvor hans navn var på listen. 24 år med byrådsarbejde er det blevet til – og i de to seneste valgperioder har Tage Petersen også siddet med ved bordet i regionsrådet.

Et synligt bevis på de mange års lokalpolitiske arbejde er, at han i februar blev belønnet med Dannebrogsordenens Ridderkors.

Artiklen fortsætter under annoncen

I de første år var Tage Petersen en del af byrådet i Augustenborg og efter kommunesammenlægningen skulle han køre fra gården i Fynshav og ind til rådhuset i Sønderborg for at passe sit byrådsarbejde.

“Jeg brænder for det politiske og synes, det er spændende at være med til at udvikle vores lokalområde”, siger Tage Petersen, som er klar til endnu en periode i både Sønderborg Byråd og regionsrådet.

Politik er et holdspil

Tage Petersen er en af de mere stille politikere – og det med at skrive på Facebook om alt det, han har haft indflydelse på, ligger ham fjernt. Han bruger i stedet sin energi, når der forhandles ved mødebordet og gør sit yderste for, at han kan se sig selv – og dermed Venstre – i de beslutninger, der tages.

“Politik er et spil. Faktisk er det et holdspil og som i fodbold, så foregår det meste på midtbanen, inden bolden – eller sagen – kommer over målstregen”, siger Tage Petersen.

“Vi skal også huske, at selv små politiske successer altid har mange fædre, mens nederlagene har det med at være forældreløse”.

Tage Petersen fortæller, at det faktisk var ham, der tog ideen med at betale forældre for pasning af egne børn op i Venstres gruppe.

“Jeg kæmpede også for, at der kommer en tunnel under vejen ved Guderup og den løsning er lagt ind i budgettet”, siger Tage Petersen, da han skulle svare på, om han i det hele taget var kommet med nogle ideer gennem de mange år på taburetten.

Tage Petersens valg-slogan

Gennem alle årene er Tage Petersen gået til valg med ordene: ‘Liv i hele kommunen’.

“Og jeg synes da, at vi i Venstre har gjort meget til, at der sker en hel del udenfor Sønderborg by”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...