KV21: Venstres Tage Petersen vil ha’ liv i hele kommunen

15. november 2021 KV21

Liv i hele kommunen – det er Venstres Tage Petersens valgslogan, ganske som ved tidligere valg og gentagelserne skyldes ganske enkelt, at det stadig er nødvendigt.

”Bitten & Mads Clausens Fond har løftet Sønderborg by og det næste, der skal udvikles i byen er Sundgade”, siger Tage Petersen til SønderborgNYT. Han fortæller også, at Ferieresortet og flere nye initiativer forhåbentlig også sætter mere gang i hjulene på Nordals.

Når det gælder Midtals, så kommer snakken hurtigt ind på Als-Fyn-forbindelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi skal ikke bare sidde og vente, men hele tiden presse på – også i forhold til regionen”, siger Tage Petersen, som stiller op til både Byrådet og Regionsrådet.

”Vi skal ikke langt nordpå i Jylland, inden der rystes på hovedet over ideen med en bro mellem Als og Fyn, så der er stadigvæk nogle jyder og fynboer der skal overbevises, selv om modstanden på Fyn faldt noget, da det stod klart, der ikke lægges en motorvej i Svanninge Bakker”, siger Venstremanden.

Hertugbyen Augustenborg skal også udvikles og det har Tage Petersen tænkt sig at gå aktivt ind i.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det skal være Hertugbyen, som det skal handle om og her passer siloen på havnen ikke ind, så den skal væk. Det vil samtidig give plads til at udvikle havneområdet”, siger han.

Tage Petersen har – ud over Byrådet – siddet i Regionsrådet gennem snart otte år – og dermed er han en politiker med dobbeltmandat.

”Jeg har et meget lavt fravær begge steder, så det kan altså lade sig gøre at passe begge dele – og jeg ser helt klart en fordel ved at være begge steder, fordi mange af tingene griber ind i hinanden”, siger Tage Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Dobbeltmandatet gør, jeg kan arbejde for at styrke samarbejdet mellem sygehuset, kommunen og de praktiserende læger, så patienterne får et mere sammenhængende forløb”.

”Og så vil jeg sige, at både i fodbold og politik, så sker det meste på midtbanen – og en stemme på mig er en stemme på en holdspiller, der vil det brede samarbejde”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 Erhverv, Sønderborg

OJ Electronics gennemgang af FNs verdensmål viste overraskende positivt resultat

7. december 2021 Erhverv

OJ Electronics har et ønske om at bidrage til den bæredygtige udvikling. Både lokalt i Sønderborg, men også på det globale marked, hvor virksomheden opererer. Kunder, leverandører og medarbejdere forventer og efterspørger i stigende grad, at virksomheder tager ansvar og deltager i den grønne omstilling. Derfor dykkede QHSE Manager, Margit Søndergaard og en kollega ned […]

Læs mere...