Verdensmålsråd fik tøjcontainer fra Røde Kors ind på Det Blå Gymnasium

9. april 2022 Uddannelse

Hvis eleverne ikke vil komme til tøjcontaineren, så må tøjcontaineren komme til eleverne!

Det er tanken bag, at eleverne fra verdensmålsrådet på Det Blå Gymnasium i vinter henvendte sig til Røde Kors for at høre, om de ville sætte en tøjcontainer op på skolen. Det har nu resulteret i, at der står en tøjcontainer i skolegården.

”Lige som mange andre danskere køber vi generelt meget tøj, som vi kun går relativt lidt i. I stedet for at tøjet ligger bagerst i skabet, så kan elever og undervisere nu nemt tage en pose tøj med i skole og smide det i containeren på vej til time. På den måde kan andre få glæde af tøjet, når det bliver sat til salg i Røde Kors butikker, og nødhjælpsorganisationen kan tjene penge ind til at hjælpe i lande som for eksempel Ukraine”, siger verdensrådsmedlem Emma-Sofie Toft Sørensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andreas Jestrup Nyborg, som også er medlem af verdensmålsrådet, tilføjer:

”Ud over at vi kan støtte folk i nød gennem donation af tøj til Røde Kors, så skal containeren også fungere som inspiration til at reducere sit forbrug og benytte de mange genbrugsmuligheder, som findes. Vi har i verdensmålsrådet tidligere haft kampagner for at reducere vandforbruget og affaldssortering”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...