Viceborgmestertalen: We want more blowjobs

15. juli 2013 Uncategorized

Viceborgmester Tage Petersen er på talerstolen som stedfortræder for borgmesteren, der på grund af reglerne, ikke kan deltage i Herrefrokosten og det er i hvert fald én ting, som Aase Nyegaard og Dronning Margrethe har tilfælles.

– Vi har talt en del om vindmøller på det seneste og jeg får lyst til at citere vind-fortaleren Villy Søvndal, der siger: We want more blowjobs og så kan det vist ikke siger tydelige, lyder det fra Tage Petersen, der er i tvivl om, om han taler på vegne af Byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Flertalsgruppen er jo væk, så jeg ved ikke, om det er på byrådets vegne, jeg taler, siger han, inden han sender sine hilsner til alle de mennesker, der trodsede sne og slud, da de kæmpede for at bevare kasernen.

Tage Petersen drømmer om Alsbroen, der gør vejen til sygehuset i Odense kortere.

Tage Petersen drømmer om Alsbroen, der gør vejen til sygehuset i Odense kortere.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nu kan vi så overlade forsvaret til Skyttebrødrene med deres høje hatte og deres trægeværer, siger Tage Petersen. Vi tabte også kampen om at blive kulturhovedstad, men de to nederlag mener han ikke, vi skal markere gennem hele 150 år.

Som politiker er han naturligvis opmærksom på, hvilke planer andre mennesker går og tumler med. Så naturligvis har han hørt, der er nogle mennesker, der vil have en bro mellem Als og Sydfyn.

– Det ville bare være alletiders, for så kan vi hurtigt komme på sygehus i Odense og fynboerne kan lettere smutte i Fleggaard – og så kan vi få Faaborg som naboby, når nu Aabenraa ikke rigtigt vil være venner med os, siger Tage Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og for at løfte stemningen flere meter i vejret, så erklærer han Sønderborg for Europæisk Ringriderhovedstad.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>