Villa i flammer i Nordborg

26. juli 2016 112

Lidt efter klokken fire i nat stod en villa i brand på Hesselhøjvej i Nordborg og politi og brandvæsen blev tilkaldt.

”Det var en kraftig brand med en del røgudvikling og det var bagsiden af villaen der var antændt”, siger vagtchef Søren Strægaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT. Han oplyser, at ingen personer er kommet til skade ved branden, idet familien er bortrejst.

Vagtchefen oplyser her  til morgen, at der fortsat er en del røgudvikling fra branden og at røgen driver østover, så politiet opfordrer beboerne øst for Hesselhøjvej til at lukke vinduer og døre.

”Vi skal nu i gang med de tekniske undersøgelser, men på nuværende tidspunkt ser vi ingen sammenhæng til de påsatte branden, som har hærget Sønderborg i løbet af juli måned”, fortæller vagtchefen til SønderborgNYT.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...