Villa i flammer i Nordborg

26. juli 2016 112

Lidt efter klokken fire i nat stod en villa i brand på Hesselhøjvej i Nordborg og politi og brandvæsen blev tilkaldt.

”Det var en kraftig brand med en del røgudvikling og det var bagsiden af villaen der var antændt”, siger vagtchef Søren Strægaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT. Han oplyser, at ingen personer er kommet til skade ved branden, idet familien er bortrejst.

Vagtchefen oplyser her  til morgen, at der fortsat er en del røgudvikling fra branden og at røgen driver østover, så politiet opfordrer beboerne øst for Hesselhøjvej til at lukke vinduer og døre.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi skal nu i gang med de tekniske undersøgelser, men på nuværende tidspunkt ser vi ingen sammenhæng til de påsatte branden, som har hærget Sønderborg i løbet af juli måned”, fortæller vagtchefen til SønderborgNYT.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...