Virksomheder kan mødes ansigt til ansigt med ingeniørstuderende

26. august 2019 Uddannelse

Det er nu, at din virksomhed har mulighed for at kapre en ingeniørstuderende til et studiejob, praktikophold eller et projektsamarbejde.

Over 200 studerende står klar til at netværke, snakke, udveksle kontaktoplysninger og indgå i et samarbejde med en virksomhed, når SDU Sønderborg den 8. oktober slår dørene på vid gab til en ny omgang Matchmaking Engineering Event, oplyser SDU.

Det hele løber af stablen fra klokken 15 til 17.

Det bliver kort og intenst, men samtidig foregår det under afslappede forhold.

“Studerende og virksomheder får lov til at møde hinanden ansigt til ansigt, hvilket er en fantastisk mulighed for i fællesskab at finde ud af, hvordan man kan indgå et samarbejde”, fortæller kommunikationsmedarbejder Bolette Gadkjær Smidemann fra Det Tekniske Fakultet ved SDU.

En unik mulighed for begge parter
Mange virksomheder har allerede haft stor glæde af at samarbejde med studerende. De studerende kommer således med ny viden, udfordrer virksomhederne, og ofte ender de også med at få job i den virksomhed, hvor de har været i praktik.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en super mulighed for, at de studerende kan lære en virksomhed at kende, så de ved, hvad de går ind til, når de skriver under på en kontrakt. Det samme gælder selvfølgelig for virksomheden, som får en unik mulighed for at se, hvordan de studerende passer ind i fællesskabet og arbejdsformen”.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig og sker via dette link.

Program
15:00-15:05 Velkommen ved SDU TEK Innovation i lokale U101

Artiklen fortsætter under annoncen

15:05-15:30 – Virksomhedspræsentation i lokale U101
15:30-17:00 – Networking med studerende, præsentation af praktikmuligheder, studenterjob og projektsamarbejde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...