Virksomheder viser sig frem for fremtidens medarbejdere

26. februar 2020 Uddannelse

Sønderborg Kommune har et tæt samarbejde med lokale virksomheder om at inspirere de største elever i folkeskolen. For virksomhederne betyder det en unik mulighed for at vise sig frem og skabe en indledende interesse for branchen, eller måske endda selve virksomheden, hos de unge elever.

”Det kan måske kræve lidt fantasi, at se en sjetteklasses elev som fremtidens medarbejder, men erfaringen er, at eleverne husker mødet med de mennesker, de møder i virksomheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hænger ved og påvirker bevidst eller ubevidst de uddannelses- og karrierevalg de unge kommer til at træffe. Vi er derfor rigtig glade for, at så mange lokale virksomheder kan se værdien i at byde ind med en opgave eller modtage en eller flere elever på virksomhedsbesøg”, siger formand i Børne- og Uddannelsesudvalget Claus Klaris i en pressemeddelelse.

Skole-virksomhedssamarbejdet er funderet i en partnerskabsaftale mellem Industrigruppen Sønderborg, og ungdomsuddannelserne og de består lige nu af to faste koncepter og et koncept under udvikling. Alt sammen tilpasset de enkelte klassetrin.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk