Virtuel åbent hus på Det Blå Gymnasium på tirsdag

26. januar 2021 Uddannelse
Pressefoto
Pressefoto

På tirsdag klokken 18.30 slår Det Blå Gymnasium dørene op til corona-venligt åbent hus i en online live-transmission. Der kan 9. klasses elever og deres forældre hjemmefra danne sig et indtryk af gymnasiets sociale og faglige miljø, når rektor, gymnasieelever og undervisere fortæller om, hvordan det er at gå på Det Blå Gymnasium.

Til åbent hus kan man blandt andet møde formand for elevrådet Louise Lehmann Kræmer:

”Jeg kan anbefale Det Blå Gymnasium.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har et rigtig godt fællesskab på skolen, søde og dygtige undervisere og mange nye spændende fag. Men når du skal vælge ungdomsuddannelse, så er det vigtigt, at man ikke bare vælger det gymnasium, som ens forældre gik på, eller som kammeraterne i klassen synes er det smarteste. Jeg vil opfordre til, at du sætter sig ind i de forskellige muligheder, og forsøger at danne dig et indtryk af, om uddannelsen er et godt match for dig. Derfor er det vigtigt at komme til åbent hus”.

”Vi forventer at mange vil deltage i arrangementet, selvom det foregår online. Der er en stigende interesse for Det Blå Gymnasium disse år. Vi gør meget for, at eleverne trives både fagligt og socialt og det vil vi gerne fortælle om. Desuden vil vi gerne vise bredden i udbuddet af fagene og studieretningerne – vi har alt lige fra matematiske og økonomiske fag til kreative, humanistiske og samfundsvidenskabelige fag. Det afspejler sig også i de mange vidt forskellige videregående uddannelser, som de studerende vælger efter at de har taget studentereksamen hos os”, siger rektor Dorthe Milling Stjernholm i en pressemeddelelse.

I forbindelse med åbent hus på Det Blå Gymnasium er der lavet en lille film, hvor man kan gå rundt på skolen hjemmefra og opleve skolen indefra. Man kan bla. se forskellige lokaler såsom festsalen, esportlokalet og kantinen og man kan møde eleverne Simon og Louise, der fortæller, hvorfor de har valgt Det Blå Gymnasium.

Ligeledes kan man møde underviserne Louise og Rasmus , der fortæller om deres fag.

Du kan selv gå en tur på skolen via hjemmesiden blaagym.dk.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk