Vise Versa skaber Tønder-stemning i BHJ-Salen

Vise Versa. Foto: Ole Kæhler
Vise Versa. Foto: Ole Kæhler
31. oktober 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Kultur i Gråsten inviterer til en lørdag eftermiddag med irsk stuvning og irsk underholdning, så du kan godt begynde at glæde sig til ’Tønderstemning’ i BHJ-salen, når gruppen Vise Versa underholder lørdag den 18. november.

Vi starter kl. 12 med servering af Morten Latters irske stuvning, hvorefter Vise Versa står for underholdningen. Kaffe og en småkager kommer heller ikke til at mangle, skriver Kultur i Gråsten.

Om Vise Versa

Gruppen Vise Versa har spillet og optrådt i store og små sammenhænge i ca. 30 år, de seneste 10 år med den nuværende besætning, som består af Søs Ries, Anne Rubeck Brudvig, Mathias Ries Nyrup og Claus Brink Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De præsenterer sig sådan: ”Vi er Vise Versa – vi kommer med godt humør og skaber Tønderstemning med et bredt udvalg af irske og skotske sange – en blanding af sange med gode historier og kendte syng-med-sange”.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...