Voksne forfattere kan være med i skrivefællesskab

14. september 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

På Biblioteket Sønderborg er der gang i at udvikle et nyt fællesskab for voksne, der skriver fag- eller skønlitteratur.

Fællesskabet bliver skudt i gang med et arrangement fra kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

19 den 20. september, hvor forfatter og rådgiver Karsten Pers og forfatter Eva Maria Fredensborg vil holde inspirationsforedrag om deres erfaringer med at skrive og udgive.

I forlængelse af foredragene vil der være mulighed for at komme med input til, hvordan skrivefællesskabet på Biblioteket Sønderborg skal se ud.bog

Arrangementet og fællesskabet henvender sig til voksne, der skriver – uanset genre, målgruppe og ambitionsniveau.

Hvordan fællesskabet kommer til at tage sig ud, og hvad det skal beskæftige sig med, afhænger af dem, der tilmelder sig, og deres fokus, interesse og behov, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Tanken er, at selvom man hver for sig arbejder med meget forskellige projekter, så har man som skrivende mange udfordringer til fælles – det kunne være skriveblokering, behov for inspiration, udvikling og feedback eller hjælp til opsætning, jura og markedsføring.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...