Vold: 21-årig slog offer i hovedet med hammer

10. juni 2013 Uncategorized

I Københavns Dommervagt tilstod en 21-årig kokkeelev fra Sønderborg søndag, at han havde slået den 48-årige transseksuelle Cecillia Mundt ned med hammerslag på Rådhuspladsen. Det skriver ekstrabladet.dk.

Den 21-årige, der er prøveløsladt fra en voldsom, mødte tilfældigt den 48-årige ved Hovedbanegården

Han nægtede dog, at had til transseksuelle er motivet til det brutale overfald.

– Jeg spurgte: “Hvorfor ser du sådan ud?” Det skulle jeg ikke blande mig i, og så kaldte han mig for en møgperker, sagde den 21-årige ifølge ekstrabladet.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Kokkeeleven forklarede derefter, at han tilfældigvis havde en gummihammer i tasken. Han brugte den til at slå den transseksuelle i baghovedet.

Efter voldsepisoden  rejste kokkeeleven hjem til Sønderborg, hvor han går på Teknisk Skole og bor på værelse. Her hentede politiet ham og fragtede ham tilbage til Hovedstaden, hvor han blev buret inde.

Mandag skulle han være startet i to ugers praktik som kokkeelev på et hotel i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...