VUC Syd-efterforskningen er slut – ikke noget at komme efter

4. november 2019 112

Syd- og Sønderjyllands Politi har besluttet at indstille efterforskningen af den tidligere ledelse af VUC Syd. Ingen involverede sigtes eller tiltales for strafbare forhold.

Første anmeldelse af ledelsen kom i september 2017. Politiets efterforskning har især fokuseret på, om den daværende ledelse på VUC Syd har forvaltet midlerne til driften på en måde, som kunne udgøre en overtrædelse af straffelovens bestemmelser om underslæb, bedrageri eller mandatsvig.

“Vi har været igennem et meget omfattende materiale”, siger specialanklager Henning Fuglsang Sørensen fra Anklagemyndigheden hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er intet, der tyder på et strafbart forhold, og vi har derfor nu besluttet at indstille efterforskningen”, siger han videre i en pressemeddelelse.

Sagen omfatter både en anmeldelse fra en borger og fra Kammeradvokaten, som anmeldte sagen på vegne af Styrelsen for Uddannelse og Kvalitet.

Allerede i december 2017 besluttede politiet at indstille efterforskningen, men dengang pålagde Statsadvokaten i Viborg politiet at fortsætte sagen.

“Vi havde selvfølgelig gerne set, at sagen kunne være afsluttet langt hurtigere, To år er lang tid. Det gælder også for de involverede. Men det har været en kompleks og omfattende efterforskning”, siger Henning Fuglsang Sørensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...