VUC Syd skal finde 30 millioner kroner i budgettet

9. november 2015 REGIONALT

30 millioner kroner skal der spares hos VUC Syd, der er landets største fjernundervisningscenter med 760 elever. VUC Syd har undervisningssteder i Haderslev, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og et e-læringscenter i Gram.penge

VUC-uddannelserne skal finde de ekstra 138 millioner kroner, som regeringen vil have VUC-centrene rundt om i landet til at spare, skriver DR.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for Gymnasieskolernes Lærerforening, Annette Nordstrøm Hansen, der langer hårdt ud efter den bebudede besparelse.

Det er VUC-uddannelserne, der bliver hårdest ramt, og det kan ikke undgås, at besparelserne kommer til at gå voldsomt ud over kvaliteten på uddannelserne, mener hun:

“Jeg synes, det er helt uacceptabelt, at man med så kort frist lægger så store nedskæringer ned over en sektor”, siger Annette Nordstrøm Hansen til DR.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...