VUC Syd skal finde 30 millioner kroner i budgettet

9. november 2015 REGIONALT

30 millioner kroner skal der spares hos VUC Syd, der er landets største fjernundervisningscenter med 760 elever. VUC Syd har undervisningssteder i Haderslev, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og et e-læringscenter i Gram.penge

VUC-uddannelserne skal finde de ekstra 138 millioner kroner, som regeringen vil have VUC-centrene rundt om i landet til at spare, skriver DR.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for Gymnasieskolernes Lærerforening, Annette Nordstrøm Hansen, der langer hårdt ud efter den bebudede besparelse.

Det er VUC-uddannelserne, der bliver hårdest ramt, og det kan ikke undgås, at besparelserne kommer til at gå voldsomt ud over kvaliteten på uddannelserne, mener hun:

“Jeg synes, det er helt uacceptabelt, at man med så kort frist lægger så store nedskæringer ned over en sektor”, siger Annette Nordstrøm Hansen til DR.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget sendte forvaltningens sparekatalog videre til Byrådet

17. august 2022 Politik

På onsdagens møde i Økonomiudvalget godkendte politikerne det katalog over sparemuligheder, som forvaltningerne har sat sammen og nu bliver det sendt videre til Byrådet, som skal beslutte, hvor det præcis er, der skal skæres ned. “Nu er det så op til de forskellige partier at finde frem til de konkrete besparelser, som er nødvendige for […]

Læs mere...