Weekendens indbrud

13. juni 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Lørdag eftermiddag var to spilleautomater blevet brudt op på tankstationen i Gråsten. På videoovervågningen kunne man se to personer der var i spillerummet i cirka fem kvarter. Man kan ikke umiddelbart se, at de brækker noget op, ligesom det heller ikke er muligt at identificere de to mænd.

Lørdag kl. 22:58 opdagede en beboer i et hus på Sundquistgade, at en mand var ved at skruie en udendørs PH kobberlampe ned.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det lykkedes for gerningsmanden at få lampen med og han kørte væk fra stedet på en knallert. Der er ikke noget signalement af tyven.

På Bøgevej i Adsbøl overraskede en beboer en ukendt mand der stod ved hans hoveddør lørdag aften tæt på midnat. Manden løb sin vej, da han blev opdaget. Politiet kørte ud i området, men de fandt ingen “mistænkelige” personer.

På Nordborgvej i Svenstrup blev en rude i en kælderdør knust i dagtimerne søndag. Tyven har været i hele huset, der var lettere gennemrodet og der blev umiddelbart kun stjålet tre gamle mobiltelefoner.

Stjal overvågningen

I et fritidshus på Bøsbækvej i Skodsbøl blev et vindue brudt op i tidsrummet fra lørdag aften kl. 19 til søndag aften kl. 20:30. Her blev der blandt andet stjålet et overvågningskamera samt en optager. Derfor findes der ingen optagelser af tyven.

I en lejlighed på B. S. Ingemanns Vej i Sønderborg blev der søndag aften kl. 22:20 kastet en sten gennem en rude. Beboeren var hjemme og da de to personer opdagede det, stak de af fra stedet. Eneste signalement af de to personer er, at de var iført sorte hættetrøjer.

Natten til mandag blev der begået indbrud i en villa på Borrevej i Sundsmark. En sten blev kastet gennem en rude i en terrassedør og der blev stjålet en bærbar Lenovo-PC.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk