Weekendens indbrud på Als

14. december 2015 112

Der blev i løbet af weekenden begået en del indbrud på Als og et enkelt i Rinkenæs.

Kl. 21:30 fredag aften kom en familie hjem til deres lejlighed på Nørager i Sønderborg. De fandt lejligheden gennemrodet og der var blevet stjålet en guldring med en blå sten og en guldhalskæde, oplyser Politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Damhaven kom en 37-årig beboer hjem og opdagede et indbrud. Her er der endnu ikke overblik over, hvad der blev stjålet.

På Hørup Plejecenter blev der begået indbrud i en ældrebolig natten til mandag. Mellem midnat og kl. 06 om morgenen kravlede en tyv ind gennem et uaflåst vindue. Tyven lukkede døren ind til soveværelset, hvor en 79-årig beboer lå og sov, og gav sig herefter til at undersøge skuffer og skabe. Der blev stjålet en pung med omkring 500 kr og en pakke cigaretter. Tyven forlod stedet via terrassedøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra administrationsbygningen på Hørup Plejecenter blev der stjålet 10 pakker cigaretter. Her havde tyven knust en rude for at komme ind. Indbruddet skete i samme tidsrum som indbruddet hos beboeren.

Ved et værested på Kettingvej blev en terrassedør brudt op natten til mandag. Her er det ikke opgjort, hvad der blev stjålet.

Det er de derimod på Rinkenæs Skole. Her blev et vindue brudt op og tyven slap afsted med noget værktøj.

På Morbærhegnet blev der natten til mandag mellem kl. 02:30 og 06:50, begået indbrud. Tyven havde presset terrassedøren op og skuffer og skabe blev gennemrodet, mens husets beboer lå og sov. Der blev stjålet en Ipad 2, en Iphone, en ældre mobiltelefon, et Stelton ur, tre krystalpyramider, to pas, to smykkeskrin med smykker og en herrepung med 50 kr. og diverse kort.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...