Weekendens tyverier og indbrud

20. juni 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Fredag blev et indbrud i Skytteforeningen på Ravnsbjergvej i Rinkenæs opdaget. Et vindue til et fællesrum var blev brudt op. Tyven fik dog ingen våben – men foreningens kaffemaskine – med sig.

Fra et udehus på Sjellerupvej i Guderup blev en robotplæneklipper stjålet.

På Borggade i Gråsten blev et vindue brudt op og tyven løb med en bærbar pc , to pas, en damepung og en jakke med påtrykt tekst ”Danfoss Fællesklubben”. Derudover fandt tyven en guldring og en dåse tobak.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Ahlefeldvej forsøgte tyven at komme ind ved at sparke en havelåge ind og herefter forsøgte han at bryde en dør op – men det lykkedes ikke.

To udendørs PH lamper blev revet ud af væggen på et hus på Nørregade i Kær og på Jomfrustien blev en PH kobberlampe stjålet fra en husmur.

På Mågevej brød en tyv ind i en personbil og herfra blev der stjålet fire danske pas, et hundepas og et par solbriller.

På Elleygade i Gråsten blev der stjålet en cykel af mærket Kildemoes. Cyklen blev senere fundet hos 34-årig mand i Egernsund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ham traf politiet i Ulsnæs ved Gråsten. Her havde han en anden cykel – en dyr racercykel. Med sig havde han også en bærepose der indeholdt en cykel-saddel, en sort saddeltaske og en cykelcomputer.

“Han blev tilbageholdt på fabriksområdet og da han ikke kunne gøre rede for, hvor han havde tingene fra, blev han sigtet for brugstyveri”, siger Peter Baum fra politiet i Sønderborg.

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49