WoodSculpture-kunstnere svinger motorsavene

21. juni 2021 Kultur

Spånerne og savsmulden flyver rundt på havnen i Gråsten, hvor kunstnerne svinger motorsavene for at forvandle træstammer til en særlig genforeningsskulptur, der skal stå i Ahlmannsparken.

Der skal skabe en enkelt og helt særlig skulptur, der markerer 100-året for Genforeningen.

Værket bliver til ud fra træstammer, der oprindeligt voksede i Ahlmannsparken og derfor skal skulpturen også ’flytte hjem’, hvor den kommer fra.

“Det er noget anderledes at skulle være med til at skabe en anden mands værk”, siger Finn Rúne, som er genganger på WoodScluptures kunstnerhold. De øvrige år har kunstnerne lavet deres egne skulpturer og det giver hver enkelt af dem en større frihed.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men nu laver vi Kestutis Krasauskas’ skultur og han skal nok blive glad for resultatet”, siger Finn Rúne til SønderborgNYT.

På grund af Corona, så er der hverken café eller aktiviteter for børn i forbindelse med WoodSclupture, men der er alligevel pænt med besøgende, som går en tur til havnen for at se, hvad der kommer ud af træstammerne fra Ahlmannsparken.

Kunstnerne skal aflevere den færdige skulptur på søndag.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...