WoodSculpture-kunstnere svinger motorsavene

21. juni 2021 Kultur

Spånerne og savsmulden flyver rundt på havnen i Gråsten, hvor kunstnerne svinger motorsavene for at forvandle træstammer til en særlig genforeningsskulptur, der skal stå i Ahlmannsparken.

Der skal skabe en enkelt og helt særlig skulptur, der markerer 100-året for Genforeningen.

Værket bliver til ud fra træstammer, der oprindeligt voksede i Ahlmannsparken og derfor skal skulpturen også ’flytte hjem’, hvor den kommer fra.

“Det er noget anderledes at skulle være med til at skabe en anden mands værk”, siger Finn Rúne, som er genganger på WoodScluptures kunstnerhold. De øvrige år har kunstnerne lavet deres egne skulpturer og det giver hver enkelt af dem en større frihed.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men nu laver vi Kestutis Krasauskas’ skultur og han skal nok blive glad for resultatet”, siger Finn Rúne til SønderborgNYT.

På grund af Corona, så er der hverken café eller aktiviteter for børn i forbindelse med WoodSclupture, men der er alligevel pænt med besøgende, som går en tur til havnen for at se, hvad der kommer ud af træstammerne fra Ahlmannsparken.

Kunstnerne skal aflevere den færdige skulptur på søndag.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...