X-medlem: Nye Borgerlige laver aftalt spil og har en forkert byrådskandidat

31. januar 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Bestyrelsesmedlem Henrik Juuul Nielsen er gået fra Nye Borgerlige efter generalforsamlingen.

“Forretningsudvalget har forlangt, at formanden træder tilbage og truet ham med eksklusion, men han havde sikret sig et hold, der bakkede ham op”, siger Henrik Juul Nielsen til SønderborgNYT.

Hertil siger formanden, Bo Kleis Christensen, at havde forretningsudvalget opfordret ham til at trække sig, så havde han gjort det.

“Og så kan jeg sige, at jeg fik 11 ud af 14 stemmer, mens Henrik Juul Nielsen har opbakning fra to”, siger Nye Borgerliges formand Bo Kleis Christensen til SønderborgNYT. Afstemningen foregik på partiforeningens generalforsamling forleden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis der er tale om to lejre i partiforeningen, så kan man kalde dem Henrik Juul Nielsen-lejren og så den, som alle vi andre er i”, siger formanden.

Forkert byrådskandidat

“Man forventer også, at Karsten Grau bliver spidskandidat til kommunalvalget, selvom han intet politisk laver”, siger Henrik Juul Nielsen.

“Jeg vil slet ikke kommentere på, hvad Henrik Juul Nielsen mener om Karsten Graus indsats i byrådet”, siger formanden og takker for oplysningen om, at Henrik Juul Nielsen har forladt partiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er lidt pudsigt, jeg skal høre det fra SønderborgNYT og ikke fra Henrik Juul Nielsen selv”, siger han.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...