Yasser Ammar Salqini vinder EUC Syd-Prisen

19. december 2019 Uddannelse

Dette års vinder er Yasser Ammar Salqini, datateknikerelev hos Danfoss A/S – som kan fejre at modtage EUC Syd-Prisen. Prisen står for faglig stolthed og bliver tildelt en helt speciel elev eller klasse, som har udvist ekstraordinært talent inden for sit fag.

Afdelingschef Thomas Bjerner Hansen har traditionen tro haft æren af at uddele EUC Syd Prisen, som blev uddelt for femte gang.

For andet år i træk gik prisen til datateknikerelev Yasser Ammer Salqini, som har elevplads hos Danfoss A/S og har udvist både stor interesse og dygtighed inden for sit fag. Uddannelseskonsulent Hans Christian Carstensen og datafaglærer Orla Damm Søe står bag indstillingen som bl.a. lyder:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Eleven lægger et stort stykke arbejde i at løse opgaverne på den bedst tænkelige måde ud fra opgavernes indhold. Eleven har vist, at han kan og vil denne uddannelse. Eleven er hårdtarbejdende og går efter det perfekte resultat hver gang. Eleven er på et meget højt fagligt niveau og lever og ånder for sin uddannelse og kommer til at gå rigtig langt i den. Heldigvis er det også lykkedes eleven at få en læreplads og allerede efter ganske få dage opdagede virksomheden hvilket potentiale, de har fået fat i. Eleven har hele tiden været tro mod sig selv og sit mål, om at blive en af de dygtigste inden for faget, også selvom det nogle gange så sort ud.”

Artiklen fortsætter under annoncen

EUC Syd-Prisen

EUC Syd-Prisen kan gå til alle elever på EUC Syd, uanset om man går på erhvervsuddannelse på grund- eller hovedforløb, EUX eller på Teknisk Gymnasium.

Og prisen er til for at fejre de elever, som lægger en særlig indsats i deres arbejde med uddannelsen. I de sidste 5 år har EUC Syd kunne vise, hvor stolt skolen er over at have sådanne elever, ved at give en lille ting, men med stor betydning. Selve prisen bestod i år af et diplom i ramme samt en gave i form af en DAB radio med bluetooth.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...