Als Revyen – lokal og glimrende underholdning

10. marts 2022 Kultur

I Als Revyen har de bemærket er Alspigen ikke står på sin plads på Rådhustorvet i Sønderborg – og de mener, det skyldes hun er syg.

“Hun er forkalket, men skal være frisk tilbage på sin plads inden Touren”.

Og der er rigtigt meget, der skal stråle, når det store cykelløb kommer. Gaderne i Sønderborg skal fejes, der skal være flotte cykelstier og Havnepromenaden skal se fantastisk ud.

“Og nu er vi bare to mand fra Vej & Park, der skal holde de steder, som ikke bliver en del af Tour de France”, sagde to medarbejdere og sang en munter sang om, hvor det er henne – nemlig de steder, hvor der heller ikke kommer turister.

Artiklen fortsætter under annoncen

Als Revyen, Det’ først vores Tour’, har flere numre, der handler om Tour de France – og den har meget mere end det. Her i ProjectZero-kommunen er klima virkeligt vigtigt.

“Jeg har fået aflivet min hund og hamsteren, fordi de belastede klimaet – og det sparede CO2 nok til, at jeg kan flyve på ferie”.

Nogle af numrene er skrevet af elever fra Statsskolen – og 2. w står bag et, hvor en muslimsk pige kommer hjem til forældrene og fortæller, hun har fundet en kæreste. Det synes forældrene er skønt – indtil de hører, at kæresten hverken er dansk eller muslim. Og det bliver værre endnu.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det var rigtigt sjovt at få udfordringen og skulle finde på et revynummer”, siger Tabia fra Statsskolen, der så generalprøven sammen med de andre tesktforfattere fra skolen. Klassekammeraten Erza fortæller, at det er spændende at se, hvad revyfolkene får ud af teksten.

Hvis du vil opleve, hvordan der kan laves sjov med noget af alt det, der er og sker i Sønderborg, så køb en billet til Als Revyen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har skrevet til Mette, at vi skal ikke have flere nedlukninger, fordi det vil påvirke befolkningtallet i København. Vi skal huske, at det især er sønderjyder, som flytter til København. Og når der så ikke kan holdes ringriderfest, så mødes mænd og kvinder ikke – og så kommer der færre børn, som senere kan flytte til København”.

Og når revyen slutter, kan publikum på bedste kønsneutrale måde gå hen til hen og spørge om hen vil med hen til hen.

Du kan SE BILLEDER HER .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...