Danfoss vil sætte større grønt aftryk på den internationale klimadagsorden

28. februar 2022 Erhverv

Fra 1, april er Frances Iris Lu ansat som Vice President, Chef for Sustainability & ESG. Det samme er Rasmus Abildgaard Kristensen, der bliver Vice President, Chef for Public Affairs chef. Begge med reference til Martin Rossen, Senior Vice President, Head of Group Communication & Sustainability i Danfoss.

Frances Iris Lu er amerikaner og kommer med stor ESG-erfaring. Hun kommer fra en stilling som Head of Sustainability & ESG Advisory hos PwC, hvor hun rådgav store virksomheder om bæredygtighedsstrategi, klimaændringer, menneskerettigheder samt ESG. Frances Iris Lu er medlem af den globale standardsættende organisation for klimapåvirkning, og hun har konsulteret EU’s kommende bæredygtige finanspolitik. Hun var tidligere Head of Sustainability hos KPMG og har arbejdet hos A.P. Møller Mærsk, skriver Danfoss i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rasmus Abildgaard Kristensen er dansk diplomat, og kommer fra en stilling som chef for Grønt Diplomati og Klima i Udenrigsministeriet med solidt kendskab til global klima- og energipolitik. Han har tidligere været international chef i Klima-, Energi og Forsyningsministeriet, har bred international erfaring bl.a. som tidligere dansk ambassadør i Indonesien, Østtimor, Papua Ny Guinea og ASEAN, ligesom han har været leder af den økonomiske afdeling på den danske ambassade i Kina. Han taler kinesisk og en række andre fremmedsprog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Group Communication & Sustainability’s ledergruppe består desuden af Mette Munk, chef for Branding, Design & Digital, samt Kasper Elbjørn, VP, kommunikationschef.

“En af de vigtigste opgaver som leder er at samle et dygtigt lederteam, og jeg har med ansættelsen af Frances Iris Lu og Rasmus Abildgaard Kristensen nu sat et stærkt hold med de rette kompetencer. Den globale klimadagsorden rykker sig markant i disse år, og for alle virksomheder bliver det et afgørende konkurrenceparameter at kunne dokumentere, at de lever op til ambitionerne. Med et samlet hold kan vi nu understøtte forretningen endnu bedre, så Danfoss får den fornødne synlighed og troværdighed bag vores grønne førerposition, og får flere får øjnene op for værdien af energieffektivitet. Jeg glæder mig også til, at vi i fællesskab kan hjælpe IEA med at sætte energieffektivitet på den globale klimadagsorden, når IEA afholder sit syvende årlige globale i Danmark til juni”, siger Martin Rossen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...