Debat: Venstrepolitikere reagerer på den verbale skideballe Ellen Trane Nørby fik

12. august 2022 Gråsten

Byrådsmedlemmerne Erik Krogh, Kristian Bonefeld, Daniel Staugaard og Ingrid Johannsen fra Venstre skriver: 

Glade var vi, da vi så, vores borgmesterkandidat, Ellen Trane Nørby, afsluttede sommerferien med et frisk pust til det kommende års byrådsarbejde i et interview i Gråsten Avis. Ambitioner og visioner for vores område.

Hun tilskynder til, at få sat gang i udviklingen i Gråsten i kølvandet på et bystrategimøde i maj ud fra devisen, der skal følge handling bag ordene. Vi kunne ikke være mere enige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så meget desto større er vores overraskelse over den verbale skideballe, som førende socialdemokrater med borgmesteren i spidsen føler sig kaldet til.

Bare fordi vi ikke er enige, så bør vi holde en ordentlig tone i debatten og afholde os fra personangreb. Det røde firkløver fremfører personangreb og stribevis af beskyldninger mod Ellen Trane Nørby. Med deres negative kampagne er socialdemokraterne i stor stil med til at gøre politik til en råbeklub med splittende retorik. Det er trist, at det er den arbejdskultur Socialdemokraterne ønsker i Sønderborg Byråd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byrådets partier ser ikke ens på alle forhold i kommunen, men vi brænder alle for at styrke vores kommune. Det kan vi kun, hvis politisk debat og forskellige synspunkter håndteres med respekt, ikke personangreb og nedladenhed.

Vi er enige med Ellen Trane Nørby, der i sit sommerinterview sagligt har fremført ønske om at udvikle Gråsten og bysamfundene omkring.

Hvordan kan socialdemokrater tage det så ilde op?

Planer der skulle have været færdige for flere år siden, er endelig ved at være klar til vedtagelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu skal arbejdshandskerne så på, for der er mange steder – ikke bare i Gråsten midtby, men også i Broagerland, Sundeved og andre steder i kommunen, hvor behovet for udvikling er stort.

Og det arbejde og den indsats har vi i Venstre kastet os aktivt ind i, så vi skal udvikle og styrke hele vores kommune til gavn for alle, der bor her – og alle dem vi gerne vil have til at bo her, så vores kommune kan vækste og blive mere attraktiv.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Fra årsskiftet kan virksomheder skilte med social ansvarlighed

7. oktober 2022 Erhverv

I januar 2023 uddeler partnerskabet Sønderborg i Arbejde for første gang et Sønderborg i Arbejde-mærke for social ansvarlighed. Mærket uddeles for at anerkende de virksomheder, som tager et socialt ansvar og får folk, der har det svært ved at finde fodfæste, i arbejde. Mærket skal hvert år uddeles til lokale virksomheder, som påtager sig et […]

Læs mere...