Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021.

For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv indhold til skolens Facebookside, og de yngre elevers arbejde bliver flittigt delt online.

Lærer på skolen Camilla Vejen Eriksen står bag indstillingen og fremhæver særligt sidste års julekalender som et godt eksempel på, hvorfor skolen har fortjent at vinde prisen.

“Til jul var der lavet en julekalender til forældrene på Facebook. Alle klasserne producerede en video, og der blev delt en ny video på alle hverdage op til jul. Det erstattede skolens årlige juleshow, som ikke kunne afholdes på grund af corona. Eleverne så også videoerne ude i klasserne, så på den måde julede vi sammen – hver for sig”, fortæller Camilla Vejen Eriksen.

For skoleleder Henrik Kristensen er sociale medier en vigtig del af at vise skolens værdier frem.

“Det er en ære at blive indstillet til SEVERIN-PRISEN. Vi ønsker altid at vise, hvad vi kan her på skolen, og her spiller sociale medier en stor rolle. Vi prøver altid at give et autentisk indblik i den hverdag, eleverne har her på skolen. Det er vigtigt for os, at vores værdier skinner tydeligt igennem kommunikationen”, siger Henrik Kristensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

SEVERIN-PRISEN gives årligt til en fri grundskole, efterskole eller højskole, som formår at bringe vigtige værdier i spil på dens sociale kanaler. Årets tema er ’Oplysning.’

I år uddeles SEVERIN-PRISEN af lektor Anne Mette Thorhauge, generalsekretær for Folkehøjskolernes Forening, Elsebeth Gerner Nielsen samt kommunikationsrådgiver Rasmus Anker Rysgaard.

Indstillingen til SEVERIN-PRISEN er åben til og med onsdag den 6. oktober, og enhver kan indstille en fri skole, som gør det godt på sociale medier. Der kan indstilles på www.vostok.dk/severin-prisen. Herefter vælger juryen tre nominerede, som sendes til offentlig afstemning.

Artiklen fortsætter under annoncen

SEVERIN-PRISEN er stiftet af forstander ved Lunderskov Efterskole, Irene Stapel, medieforsker Jesper Tække og kommunikationsrådgiver Rasmus Anker Rysgaard i 2018 for at sætte fokus på de frie skolers stemme i det digitale mediebillede. Tidligere vindere af SEVERIN-PRISEN er Glamsbjerg Friskole, Fredericia Realskole og Sct. Ibs Skole i Horsens.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...