DET GAMLE RÅDHUS åbner restauranten næste mandag

11. maj 2020 Erhverv

De seneste måneder med Corona har betydet, at DET GAMLE RÅDHUS, som så mange andre restauranter, har forsøgt sig med take away. Et forsøg, som har vist sig at blive taget rigtig godt imod af de lokale. Det nye koncept har faktisk vist sig at være så succesfuldt, at der fremover stadig kan hentes lækre retter med hjem fra rådhuskøkkenet i Gråsten.

“Der skal lyde en dybtfølt tak, direkte fra hjertet, til alle lokale borgere, der i denne tid har støttet op om vores lille hjertebarn. Det har været fantastisk at opleve denne opbakning fra nær og fjern. Derfor har vi også besluttet at sige tak ved at tilbyde en to-retters menu resten af maj måned”, siger Jan Bansø, som er forpagter af restauranten og selskabslokalerne på DET GAMLE RÅDHUS. Tilbuddet kan nydes både i huset eller som take away, og består af: Rejecocktail med brød og smør til forret samt Alsschnitzel med bacon, pølser, grøntsager, råstegte kartofler og paprikasauce til hovedret.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er utrolig glade for, at vi endelig må åbne i restauranten igen fra på mandag – det er jo nærmest ligesom juleaften for os restauratører. Vi følger selvfølgelig alle retningslinjer og krav; der bliver ikke lukket flere ind i restauranten, end hvad der er forsvarligt, for at vi alle kan holde god afstand. Håndspritten står som altid lige ved indgangen, og vi opfordrer kraftigt til, at man kun besøger os, hvis man er hélt rask og ikke i risikozonen for smittende virus. Derudover er vi alle instrueret i grundig og hyppig håndvask samt brug af både hånd- og husholdningssprit”, fortæller Jan Bansø i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kan allerede nu bestilles bord i restauranten.

DET GAMLE RÅDHUS har mange lokaler med gode muligheder for afstand mellem gæsterne, og restauratøren glæder sig til at få liv i huset igen:

”På grund af de mange aflyste arrangementer, møder og forsamlinger har vores selskabslokaler jo stået tomme. Det håber jeg, vi kan lave om på nu. Udover restauranten har vi også Byrådssalen og Udvalgsrummet – perfekte lokaler, hvis man er 5-20 personer. Så har man brug for hyggelige rammer til kortklubben, bestyrelsesmødet eller til sin fødselsdag, så er man meget velkommen til at kontakte os”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogen kan være nervøse for at åbne op igen, men Jan Bansø håber, at mange vil se det som en god løsning at være i eget lokale, hvis alternativet ellers er at aflyse og han understreger, at restaurantens mange retter selvfølgelig kan serveres i alle husets lokaler.

Du finder kontaktoplysninger med videre på DET GAMLE RÅDHUS’ hjemmeside.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...