Det Sønderjyske Hus rykker ind i H&M-lokalerne

24. april 2015 Erhverv

Et af Sønderborg Vækstråds fokusområder er at udvikle et stærkt samspil mellem detailhandel og turisme – især erhvervsturisme.1864

Et af elementerne er Det Sønderjyske Hus, der kommer til at ligge i den tidligere H&M-bygning på gågaden i Sønderborg. Det Sønderjyske Hus skal i et kontorfællesskab samle en række centrale aktører inden for handel og turisme: Sønderborg Vækstråd, Sønderborg Handel, Destination Sønderjylland og en kommende erhvervsturismeenhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Huset skal også være et oplevelsescenter med turistbureau, sønderjysk restaurant/café, udstillinger fra lokale turismeaktører mm. skriver Byrådet i et nyhedsbrev.

Oplevelsesdelen ventes klar til indrykning i slutningen af maj, og kontorfællesskabet ventes på plads i løbet af sommeren.

Restaurant/cafédelen skal efter planen åbne i begyndelsen af 2016.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Sønderborg skal gi’ naturen mere plads

29. juli 2021 Sønderborg

De Radikales spidskandidat til regionsrådsvalget, Niels Sjøberg og spidskandidaten til byrådsvalget, Faisal Shojai, skriver: Naturen kan blive betydeligt bedre i Sønderborg Kommune. Det fremgår af en undersøgelse, som Naturfredningsforeningen har offentliggjort. I undersøgelsen er Sønderborg Kommune placeret helt nede på en 83. plads blandt landets 98 kommuner, når det gælder en indsat for biodiversitet og […]

Læs mere...