Erling Duus sælger sine Eegholm-aktier til Sønderborg Korn

1. marts 2019 Erhverv

Sønderborg Korn ApS har per 1. marts købt 30 procent af aktierne i Ny Eegholm Holding A/S, der er moderselskab for Eegholm A/S – af Blåvand Holding A/S, ejet af Erling Duus.

Det skriver Eegholm på deres hjemmeside.

Erling Duus har tidligere aftalt med selskabet, at han ønsker at gå på pension i sommeren 2019. Morten Kjær Hansen er den fra januar tiltrådt som direktør for selskabet.

Bestyrelsesformand Arthur Müller siger:

”Vi er rigtig glade for, at Sønderborg Korn har kunnet se de spændende muligheder, Eegholm byder og siger samtidig tak til Erling Duus, der har gjort en utrættelig indsats som administrerende direktør for selskabet i næsten 20 år .”

Artiklen fortsætter under annoncen

Claus Ewers fra Sønderborg Korn siger:

”Vi har fulgt Eegholm i en del år, så da muligheden bød sig for at investere, var vi ikke i tvivl. Vi glæder os til at tage aktivt del i virksomhedens fremtidige virke”.

Eegholm har fyldt meget i mit aktive erhvervsliv. Virksomheden er sund og i en god gænge takket være dygtige medarbejdere, og jeg er glad for, at det er en Sønderborg virksomhed, der har fundet interesse i at investere i Eegholm A/S for at fortsætte den gode drift i lokalområdet”, siger Erling Duus.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk