Food Festival: Husk at hilse på Skærtoft Mølle og Ryesminde Mosteri

11. september 2019 Augustenborg

Brugsen for Als – Sundeved er vært for en stor Food Festival i Augustenborg Hallerne, hvor der skal være hele 40 stande, som gæsterne kan gå på opdagelse i, når vi når weekenden 21. – 22. september og der er åbent mellem 10 og 16.

Og når det handler om de gode råvarer, så er Skærtoft selvfølgelig med – og de tager afsæt i Det sønderjyske kaffebord

”Det sønderjyske kaffebord går aldrig af mode.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det rummer så mange gode muligheder og anledninger, og man kan altid give det et nyt twist” fortæller kok og udviklingschef Steffen Nielsen.

”På Skærtoft Mølle arbejder vi med de sønderjyske traditioner og opskrifter. De passer perfekt til vores sortiment af stenformalet økologisk mel” fortsætter han.

”Vores kagemel er selvfølgelig oplagt at bruge til mange af kagerne, men der er også gærbrød på kaffebordet, og her er der brug for stærke og velsmagende meltyper som Ølandshvede, Spelt og Manitoba”, siger Steffen Nielsen.

Most fra Sydals

Ryesminde Mosteri kommer til Food festival med 12-14 varianter af æble- og frugtsaft.

“Det er tredje gang, vi skal med på Food Festival og de andre gange har det virkeligt været godt for os”, siger Mads Hansen.

“Vi har snakket med Food Festival-gæster, fortalt om vores produkter – og har mærket en fremgang”, siger han.

Han fortæller videre, at interessen for kvalitetsprodukter og de gode, lokale råvarer er stigende.

“Og det er jo dejligt for os”, siger Mads Hansen, der glæder sig til at hilse på en stor del af de 4000 besøgende, der forventes på Food Festival.

Den gode smag

Det Sønderjyske Køkken disker op med deres berømte brødtort’ – og Jesper Kock, der er er medejer af Det Sønderjyske Køkken, skal også holde nogle oplæg på Food Festival.

“Jeg skal fortælle om den gode smag og det kommer til at handle om, hvordan vi bekæmper kræsenhed”, siger Jesper Kock og hans opålæg kan være spændende for adskillige børnefamilier.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk