Hans Lehmann er ny formand for ProjectZero

4. april 2019 Samfund

På Project Zero A/S ordinære generalforsamling, som blev holdt forleden, blev Hans Lehmann, vicedirektør på EUC Syd, valgt til ny formand for Project Zero A/S.

“ProjectZero er for mig en gamechanger, og det er en spændende udfordring at få vist den tillid med formandsposten. Der er mange store indsatser i Roadmap2025, som skal bringe Sønderborg-området frem mod nullet i 2029 og jeg glæder mig til arbejdet sammen de mange aktive medspillere”, udtaler Hans Lehmann i forbindelse med formandsskiftet i Project Zero A/S.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans Lehmann har været medlem af bestyrelsen gennem mere end 5 år, og han har været særdeles aktiv i udviklingen af bl.a. Roadmap2025, EU Happi-boligforeningsprojektet, ZERObolig og EU ZERObyg projektet, som over en årrække fokuserede på udvikling af de energirelaterede håndværkerkompetencer.

Hans Lehmann har ligeledes været med til at etablere klimalærings-samarbejder i Haiyan/Kina, energiuddannelse af franske håndværkere, Sønderborgs House of Science partnerskab og var ligeledes initiativtager til Sønderborgs deltagelse i UNESCO Sustainable Learning City. Hans Lehmann afløser som formand Lars B. Riemann, tidligere direktør for Sønderborg Forsyning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Rathje, adm. direktør for ProjectZero, takkede på generalforsamlingen den afgående formand, Lars B. Riemann, for hans store arbejde siden 2014 med at omsætte ProjectZero-visionen til handlinger. Et arbejde, som ikke kun har omfattet mangfoldige energi- og klimaindsatser i Sønderborg Forsyning, men også initiativet til det store EU SmartEnCity projekt samt lederskabet omkring biogas og vindmølleprojektet Lillebælt Syd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...