Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport
Hans Natorn bliver ny formand. Foto: Lars Møller, DIF
Hans Natorn bliver ny formand. Foto: Lars Møller, DIF

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach.

”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, relevans og verdensklasse – på samme måde, som vi gennem 125 år har gjort vores bedste for at udvikle vores talenter og atleter i mere end 90 idrætter i vores 62 specialforbund” siger Hans Natorp i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans Natorp blev indstillet til posten af Dansk Sejlunion.

Han er 56 år, født i Sønderborg og har været med i en lang række bestyrelser. Herunder Lokale og Anlægsfonden, Dansk Sejlunion, Fonden Godhavn og World Sailing.

Hans Natorp deltog i OL i Seoul i ’88, hvor han sejlede 470-jolle med sin bror, Paul. De fik en 21. plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...