Internationalt advokattræf i Advokatcentret

18. maj 2017 GALLERIER

Torsdag aften kommer der flere end 30 mennesker fra 16 forskellige lande sivende til Advokatcentret i Sønderborg, hvor Thorbjøn von Alm Philippsen har sin advokavirksomhed.

“Vi er et mindre advokatnetværk, der arbejder sammen, når vi på vegne af vores klienter for eksempel har erhvervssager eller arvesager i andre lande”, siger Thørbjørn von Alm Philippsen til SønderborgNYT.

Der er forskel på lovgivningen i de forskellige lande og derfor nyder netværket godt af den lokale ekspertice, som hver enkelt af dem har.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så er det alt andet mere trygt at lave forretninger med mennesker, som man har mødt – og det er egentlig forklaringen på, at vi skiftes til at være vært for et årligt arrangement”, siger advokat Philippsen, der skal fortælle sine udenlandske kolleger om de regler, der adskiller Danmark fra andre lande.

Torsdag aften er afsat til at hilse på hinanden og hygge.

“Fredag formiddag har vi konference og efter frokosten skal vi på en bustur rundt på egnen og så vil jeg fortælle mine gæster om Slaget ved Dybbøl og meget mere”, siger Thorbjørn von Alm Philippsen, der lørdag sender den internationale gruppe ud af landet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...