Internationalt advokattræf i Advokatcentret

18. maj 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag aften kommer der flere end 30 mennesker fra 16 forskellige lande sivende til Advokatcentret i Sønderborg, hvor Thorbjøn von Alm Philippsen har sin advokavirksomhed.

“Vi er et mindre advokatnetværk, der arbejder sammen, når vi på vegne af vores klienter for eksempel har erhvervssager eller arvesager i andre lande”, siger Thørbjørn von Alm Philippsen til SønderborgNYT.

Der er forskel på lovgivningen i de forskellige lande og derfor nyder netværket godt af den lokale ekspertice, som hver enkelt af dem har.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så er det alt andet mere trygt at lave forretninger med mennesker, som man har mødt – og det er egentlig forklaringen på, at vi skiftes til at være vært for et årligt arrangement”, siger advokat Philippsen, der skal fortælle sine udenlandske kolleger om de regler, der adskiller Danmark fra andre lande.

Torsdag aften er afsat til at hilse på hinanden og hygge.

“Fredag formiddag har vi konference og efter frokosten skal vi på en bustur rundt på egnen og så vil jeg fortælle mine gæster om Slaget ved Dybbøl og meget mere”, siger Thorbjørn von Alm Philippsen, der lørdag sender den internationale gruppe ud af landet.

Artiklen fortsætter under annoncen

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...