ipnordic-piger hjalp med at dele tulipaner ud på Gråsten Plejecenter

10. marts 2020 Gråsten

Det var på mange måder en anderledes arbejdsdag for pigerne fra ipnordic, som tirsdag formiddag besøgte Gråsten Plejecenter med bilen fuld af friske forårstulipaner. Buketterne blev delt ud til alle plejecentrets beboere, som tog imod med store smil.

”Vi forsøger at krydre hver dag med lidt ekstra her på plejecenteret. Vi følger Sønderborg Kommunes nye slogan: Livet vil leves hele livet, og bakker op hver gang, der er mulighed for et festligt indslag. Derfor blev vi meget glade, da ipnordic ringede og spurgte om de måtte komme på besøg, siger Lone Iversen fra plejecentret, som da også havde sørget for at beboerne i dagens anledning kunne nyde et stykke chokolade og et glas pærecider i fællesrummet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hjælp til misbrugsramte børn og unge

Det er kvinderne fra Lions Club Als, som står bag tulipanprojektet, hvor lokale virksomheder sponsorerer buketter til blandt patienter på Sønderborg Sygehus samt beboere på kommunens plejehjem.

Overskuddet fra tulipansalget går til arbejdet med misbrugsramte børn og unge, og i år er salget gået over al forventning: ”Vi har faktisk det største salg, vi nogen sinde har haft. Så vi er lykkelige”, sagde Johnna Maibom fra Lions Club Als til SønderborgNYT mandag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også hos ipnordic er man glad for at være en del af tulipanprojektet:

”Vi blev kontaktet af Lions-kvinderne og synes, at det lød som en rigtig god sag, hvor man kunne glæde både modtagerne af tulipanerne samt de udsatte børn og unge. Vi har set frem til at besøge Gråsten Plejecenter og være med til at bringe foråret indenfor hos beboerne”, siger Stine Strandgaard, som sammen med de andre piger fra ipnordic blev vist rundt på det nyrenoverede plejecenter efter tulipanuddeling og hyggesnak med beboerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover ipnordic har også Broager Sparekasse, Advokaterne på Kongevej, Andelskassen, Linak, Brødrene Ewers, MR Klausen, Auto Lindvang, Sønderborg Sommer Revy, SIB og Saak-Gruppen støttet den gode sag.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...