Jesper Koch fra Hotel Alsik er netop kåret som Kokkenes Kok

26. juni 2021 Erhverv
Jesper Koch. Pressefoto: Fonden Dansk Gastronomi
Jesper Koch. Pressefoto: Fonden Dansk Gastronomi

Hotel Alsiks gatronomiske chef, Jesper Koch, har gennem en lang årrække været med til at sætte Aarhus på det gastronomiske verdenskort. Både som ambassadør for den fineste gastronomi og som fortolker af gastronomien på et niveau, hvor de fleste danskere kan være med.

Begge dele er gjort på et tårnhøjt niveau, hvilket også ses på det nye projekt Alsik, der på kort tid har manifesteret sig som et af landets bedste spisesteder, skriver Fonden Dansk Gatronomi i sin  begrundelse for, at Jesper Koch i dag, lørdag, er kåret som Kokkenes Kok.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jesper Koch er samtidig manden, der får tid til at skrive bøger, inspirere flere til et sundere liv, arbejde med udvikling af bedre fødevarer, som ost og kød, på højeste niveau – og han optræder på tv som en fantastisk ambassadør for branchen.

Endelig er Jesper Kochs gode humør og smittende latter en væsentlig grund til, at han er så vellidt af kolleger og andre gode folk fra branchen – og til at han i år modtager prisen som Kokkenes Kok.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...