Jesper Koch fra Hotel Alsik er netop kåret som Kokkenes Kok

26. juni 2021 Erhverv
Jesper Koch. Pressefoto: Fonden Dansk Gastronomi
Jesper Koch. Pressefoto: Fonden Dansk Gastronomi

Hotel Alsiks gatronomiske chef, Jesper Koch, har gennem en lang årrække været med til at sætte Aarhus på det gastronomiske verdenskort. Både som ambassadør for den fineste gastronomi og som fortolker af gastronomien på et niveau, hvor de fleste danskere kan være med.

Begge dele er gjort på et tårnhøjt niveau, hvilket også ses på det nye projekt Alsik, der på kort tid har manifesteret sig som et af landets bedste spisesteder, skriver Fonden Dansk Gatronomi i sin  begrundelse for, at Jesper Koch i dag, lørdag, er kåret som Kokkenes Kok.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jesper Koch er samtidig manden, der får tid til at skrive bøger, inspirere flere til et sundere liv, arbejde med udvikling af bedre fødevarer, som ost og kød, på højeste niveau – og han optræder på tv som en fantastisk ambassadør for branchen.

Endelig er Jesper Kochs gode humør og smittende latter en væsentlig grund til, at han er så vellidt af kolleger og andre gode folk fra branchen – og til at han i år modtager prisen som Kokkenes Kok.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...