Køb online-billet til Museum Sønderjyllands museer

21. juni 2021 Kultur

Når kalenderen siger sommerferie, byder Museum Sønderjylland på mange forskellige aktiviteter, der er gratis, så snart du har betalt entré til et af museerne.

Museum Sønderjylland har op til sommerferien taget et nyt billetsystem i brug, som betyder, at det frem over er muligt at købe billet online til samtlige 10 museer

På Cathrinesminde Teglværk kan du i weekender i juli gå på opdagelse omkring arbejderboligerne og f.eks. prøve gamle børnelege. 22.-25. juli bliver hele teglværket vakt til live, og her kan du opleve det summende liv i minisamfundet, som fandtes rundt om en arbejdsplads som teglværket, skriver Museum Sønderjylland i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Sønderborg Slot er der to daglige omvisninger – klokken 11 er det i den nye udstilling Kunstnernes Christian 2. Fortolkninger i billedkunst, litteratur og drama, og klokken 13 er det i udstillingen om Sønderjylland i 100 år: Sønderjylland fra Genforeningen til i dag.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...