Køb online-billet til Museum Sønderjyllands museer

21. juni 2021 Kultur

Når kalenderen siger sommerferie, byder Museum Sønderjylland på mange forskellige aktiviteter, der er gratis, så snart du har betalt entré til et af museerne.

Museum Sønderjylland har op til sommerferien taget et nyt billetsystem i brug, som betyder, at det frem over er muligt at købe billet online til samtlige 10 museer

På Cathrinesminde Teglværk kan du i weekender i juli gå på opdagelse omkring arbejderboligerne og f.eks. prøve gamle børnelege. 22.-25. juli bliver hele teglværket vakt til live, og her kan du opleve det summende liv i minisamfundet, som fandtes rundt om en arbejdsplads som teglværket, skriver Museum Sønderjylland i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Sønderborg Slot er der to daglige omvisninger – klokken 11 er det i den nye udstilling Kunstnernes Christian 2. Fortolkninger i billedkunst, litteratur og drama, og klokken 13 er det i udstillingen om Sønderjylland i 100 år: Sønderjylland fra Genforeningen til i dag.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...