KV21 – Debat: Venstrekandidats nye idé har været virkelighed i flere år

8. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Erik Lorenzen, Socialdemokratiet, skriver: 

Venstrekandidaten Mads Hagen mener, vi hurtigst muligt skal have skabt en ’10. klasse erhverv’ med adresse på EUC. En 10. klasse, hvor man også afslutter dansk, matematik og engelsk.

Dejligt at kunne meddele Mads Hagen, at Sønderborg Kommunes 10. klasse henvender sig til elever, som – efter at have afsluttet grundskolen – har brug for yderligere faglig kvalificering og afklaring af uddannelsesvalg for at kunne gennemføre en ungdomsuddannelse. Udover den almindelige 10. klasse har vi også en erhvervsrettet 10.klasse EUD og en speciel 10. klasse der hedder 10+.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den erhvervsrettede 10.klasse er skabt i samarbejde med EUC og fysisk placeret på EUC. Netop for at give vores unge mennesker det bedst mulige udgangspunkt for deres videre uddannelse i det undervisningsmiljø, som de fleste på den linje også fortsætter i.

Alle vores tilbud på Ungecentret for 10.klasse har fokus på at give den unge de kompetencer, der skal til, for at de kan fortsætte på den ungdomsuddannelse og den retning, de ser som den rigtige for dem.

Så jeg er nødt til at spørge Mads Hagen, hvad det er for et tilbud, han mener, der hurtigst muligt skal skabes  og med hvilket indhold?

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse Mads Hagens indlæg HER PÅ LINKET .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 112, Gråsten

Kabinescooter kørte i vandet ved Egernsunbroen

24. oktober 2021 112

Natten til søndag, – klokken 03:32 – blev der ringet 112, fordi en kabinescotter var kørt i vandet fra Gråstensiden ved Egernsundbroen. “Vi rykkede til stedet med vores båd fra Sønderborg og Gråsten Frivillige Brandværn kom også til broen. Vi fandt køretøjet og fik det på land, men vi fandt ikke føreren”, siger indsatsleder Pia […]

Læs mere...