Lions Club Broager-Gråsten har valgt ny præsident

12. maj 2022 Broager
Flemming Toft - tv - og Torben Schütt. Privat foto
Flemming Toft - tv - og Torben Schütt. Privat foto

Lions Club Broager-Gråsten har på generalforsamlingen valgt ny præsident som tiltræder 1. juli og der er sat en bestyrelse sammen for det kommende år.

Flemming Toft, Dynt, er valgt som præsident. Han afløser Torben Schütt, Rinkenæs på posten, og foruden de to nævnte er følgende valgt til bestyrelsen:

Vicepræsident Kristian Pallesen, Broager, sekretær Carsten Lydiksen, Broager, kasserer Benno Kay, Blans, klubmester Michal Pedersen, Gråsten og mentor Jan Christensen, Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vores formål er at yde støtte til almennyttigt og humanitært arbejde lokalt, nationalt og internationalt, og på det seneste har vi ydet et tilskud på 10.000 kr. til Ukraine. Aktuelt efterlyser vi forslag til, hvem der i lokalområdet fortjener Oldtimerprisen på 50.000 kr., ligesom vi den sidste lørdag i maj ekstraordinært donerer 30.000 kr. Det gør vi i anledning af, at det er 30. gang vi arrangerer Oldtimerløbet”, siger Flemming Toft i en pressemeddelelse.

”Endnu har vi ikke fået ansøgninger om at yde hjælp til ukrainske flygtninge i nærområdet, men også det behov er vi parate til at se på, hvis behovet opstår”, tilføjer den afgående præsident for Lions i Broager-Gråsten, Torben Schütt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...