Nørreskov-Skolen erkender fejl og ændrer formulering om krav til PC

11. marts 2018 Uddannelse

Som SønderborgNYT har skrevet tidligere på søndagen, så har Nørreskov-Skolen modtaget en henvendelse fra Ombudsmanden, der handler om en klage over Nørreskov-Skolens praksis i forbindelse med, at eleverne selv skal medbringer en computer til undervisningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu ændrer Nørreskov-Skolen deres formulering, hvor skolen indtil nu har skrevet, at skolen ‘forventer’, at elever medbringer egen PC, så vil ordlyden fremover være, at skolen ‘opfordrer’ forældre til, at deres børn medbringer PC i undervisningen.

”Det er en fejl og det beklager vi”, siger skoleleder Carina Lykke Bielefeldt i en pressemeddelelse og tilføjer et der ændres i ordlyden, så Nørreskov-Skolen fremover bruger samme ord som i Ombudsmandens udtalelse helt tilbage i 2010.

Stiller computer til rådighed

Artiklen fortsætter under annoncen

Skolelederen oplyser, at såfremt elever ikke har en PC med til undervisningen, vil den enkelte elev til hver en tid have samme mulighed for udbytte af undervisningen, som de andre elever. Skolen stiller nemlig PC til rådighed, såfremt det skønnes nødvendigt for det pågældende skolearbejde. Dette er præciseret overfor skolens personale i torsdags.

Nørreskov-Skolen praktiserer mulighed for årsudlån af PC, hvilket pt. ca. 25 procent af elever fra 3. -9. årgang benytter. Elever fra 0. – 2. klasse anvender udelukkende PC på timelånsbasis, oplyser skoleleder Carina Lykke Bielefeldt fra Nørreskov-Skolen.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...