Nu kan du sikre dig en superbillig elbil

1. oktober 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Clever sælger nu deres brugte elbiler fra projektet Test-en-elbil i Sønderborg, hvor både privatpersoner og virksomheder får mulighed for at købe en elbil på aldeles attraktive vilkår.

Lone Klinge Thomasen købte den bil, hun selv testede.

Lone Klinge Thomsen købte den bil, hun selv testede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Clever har projektet været med til at ændre på borgernes opfattelse af elbiler. Hele 67 % af test-deltagerne overvejer nemlig, at købe en elbil som den næste bil.

De brugte elbiler:

Peugeot iOn, Mitsubishi iMiEV og Citroën C-zero.

Prisen pr. stk. er 109.995 kr.  Med i prisen er standard installation af ladeboks, 1 sæt brugte vinterdæk, bilerne er nysynede.

Bilerne er indregistrerede i 2011 og har gennemsnitligt kørt 35.000 km.

Der er blandede farver, dog primært gul, rød og hvid.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Først til mølle

Fordi der kun er et få antal af elbiler til salg, bliver elbilerne solgt efter først-til- mølle-princippet. De første elbiler forventes leveret i slutningen af februar.

Hvis du eller din virksomhed er interesseret i dette tilbud kan bilerne købes/reserveres ved at kontakte Martin Moos fra ProjectZero.

Men skynd dig, der bliver rift om dem!

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...