Nytårs-Zumba gav kvinderne masser af energi

29. december 2019 Kultur

Hvis man gerne vil have mere energi i sine hverdage, så skal man bruge energi på at holde sig i form – det giver overskud på både den fysiske og den metale konto.

Og der er der rigtigt mange kvinder, der ved – og søndag formiddag var en del af dem med i Dance all Overs Nytårs-Zumba i Ahlmannsparken i Gråsten.

Zumba er et træningsprogram skabt af den colombianske danser og koreograf Alberto “Beto” Pérez i løbet af 1990’erne.

En dag var den colombianske aerobicinstruktør og koreograf kommet ud ad døren uden sit bånd med traditionel fitnessmusik. Timen skulle til at begynde, og han måtte tænke hurtigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han greb et bånd, han havde liggende i sin bil, og underviste sine kursister med improviserede dansetrin, der matchede de merengue-, salsa-, flamenco- og calypsorytmer, numrene bød på. En time, der kunne være endt i total fiasko og skuffede motionister, endte med at blive en af vor tids hurtigst voksende fitnesssucceser!

Ved at kigge på de glade ansigter kunne Beto Perez da også med det samme fornemme, at han havde opfundet noget ganske særligt.

Læs mere om Dance all Overs mange tilbud HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...