OCTOPUS Take Away Ordresystem – en onlineshop til hjælp til restauranter og deres kunder

2. april 2020 Erhverv

Gråsten-virksomheden OCTOPUS Property Management System, som udvikler IT-systemer til hotel- og restaurationsbranchen, rækker nu hånden ud til de mange restauranter, som er hårdt ramt pga. COVID-19 og nedlukningen af Danmark.

“Mange af vores kunder er restauranter, som i øjeblikket kæmper for at holde sig oven vande. Flere og flere forsøger sig med Take Away, men ikke alle er gearet til den omvæltning og de nye tiltag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor har vores udviklingsafdeling haft meget travlt den seneste tid, så vi nu kan præsentere OCTOPUS Take Away Ordresystem for alle vores kunder”, siger OCTOPUS-direktør Thorben G. Jensen i en pressemeddelelse.

Det nye Take Away Ordresystem fungerer som en onlineshop, hvor restauranterne kan sælge egne produkter, som kunderne kan bestille og betale online – Det er nemt og ligetil for både kunde og restaurant.

”Med OCTOPUS som tovholder er der styr på alle bestillinger – også når det går stærkt. Det er i samarbejde med vores kunder i hele landet, at vi har udviklet Take Away Ordresystem. Vi vil gerne hjælpe de mange hårdt ramte restauranter – det gør vi bl.a. ved at tilbyde gratis opsætning og oplæring af vores system de næste 3 måneder. Derudover guider vi selvfølgelig også, så man efterfølgende nemt selv kan tilrette egne produkter i sin shop. Dét er helt klart en prøveperiode værd for restauranterne – som altid kan man jo prøve hele vores system med alle moduler gratis i 30 dage – efterfølgende er prisen fra 495 kr. om måneden”, fortæller Thorben G. Jensen.

Restaurant DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten er netop kommet i gang med det nye Take Away Ordresystem og forpagter Jan Bansø fortæller at systemet allerede har været en stor hjælp:

“Vi er meget glade for det. Kunder kan se menuen, bestille og betale online, og så snart der er bestilt, printes en kvittering til kokken, som kan gå i gang med tilberedningen. Det sparer personalet for rigtig meget tid med indtastning, besvare telefoner og printe bestillinger ud”. 

Se DET GAMLE RÅDHUS’ Take Away shop her

“Vi ved, der er mange lokale pressede virksomheder, så vi håber, der er nogen, som vil tage imod denne hjælpende hånd. Vi skal jo alle hjælpe, hvor vi kan i denne tid. Vi har jo ingen binding på vores system, så det er ren win-win. Hvis nogen skulle være interesseret, så er de altid velkomne til at kontakte vores support, vi står klar på tlf. 73 700 100 alle hverdage fra kl. 7-16 – så svarer vi gerne på alle de spørgsmål, der måtte være, siger Thorben G. Jensen.

Man kan læse mere om OCTOPUS på deres hjemmeside her.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk