ProjectZero: Vær med i næste skridt mod nullet

15. januar 2014 Uncategorized

Sønderborg-områdets borgere, virksomheder og forsyningsselskaber har sammen med kommunen reduceret CO 2-udledningen med 22 % fra 2007 til 2012 – vi er rigtig godt på vej – og skal nu videre på vejen mod nullet!

Artiklen fortsætter under annoncen

Køreplanen lægges frem ved et arrangement i Alsion fredag den 31. januar klokken 13.00 til 15.00, hvor ProjectZero inviterer beslutningstagere, netværks- og virksomhedsledere, ildsjæle og klima-ambassadører til lancering af Roadmap2020 – kom og vær med til næste skridt mod nullet.projectzero

I 2020 er målet at reducere CO2-udledningen med 50 % i forhold til 2007.

Vejen mod nullet Roadmap2020 er et vækst-initiativ der giver konkrete bud på, hvordan hele Sønderborg-området realiserer 2020-målet med markedsbaserede partnerskaber, som med nye løsninger kan omstille området til et CO2-neutralt samfund og samtidig skabe mange nye grønne jobs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Retningen er udpeget i Roadmap2020, men hvordan når vi i mål i 2020 på bedste og smarteste vis?

Hvordan får vi hele Sønderborg-området involveret i at løfte udfordringen? Og hvordan skaber visionen værdi lokalt, nationalt og internationalt?

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...