Regionsmesterskaber i bygge- og anlægsfagene

27. september 2017 REGIONALT Skrevet af: Ole Kæhler

Regionsmesterskaberne inden for bygge- og anlægsfagene foregår på EUC Syd i Aabenraa og Haderslev, hvor de forskellige uddannelser ligger, så her er alt, hvad deltagerne skal bruge.

Begge skolerne er åbne for besøgende onsdag den 4. og torsdag d. 5. oktober fra 8-16, hvor der er adgang for alle til at komme og se eleverne arbejde.

Eleverne får de to dage til at løse en kompliceret opgave inden for deres respektive fag. Om torsdagen kl. 16 afslutter mesterskaberne med bedømmelse og præmieoverrækkelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hele foregår hhv. på Stegholt 35 i Aabenraa og på Christen Koldsvej 20 i Haderslev.

De ca. 40 deltagere i Aabenraa er fra fagene: Maler, murer, flisemurer, bygningssnedker, møbelsnedker, tømrer og VVS, og de kommer fra skolerne: EUC Syd, Rybners, Hansenberg, Syddansk Erhvervsskole og Svendborg Erhvervsskole.

De 12 struktørdeltagere i Haderslev kommer fra EUC Syd, Learnmark Horsens, AMU Vest og Amu Fyn.

Finn Karlsen, der er direktør på EUC Syd, siger i en pressemeddelelse:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Regionsmesterskabet er en rigtig god lejlighed til at få sat fokus på, hvor talentfulde de unge er, og giver vores elever mulighed for at møde andre dygtige unge fra de andre skoler i regionen. Der opstår sammenhold, engagement og humør i sådan en konkurrence, og eleverne får styrket deres evner ved at konkurrere mod hinanden. Vi oplever, at deltagerne og holdene synes det både er spændende og sjovt, at de kan vise deres talenter, og det tilskynder til, at der lægges kræfter i uddannelsen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi glæder os til at være værter ved Regionsmesterskabet, hvilket går på skift mellem skolerne, sidst det var på EUC Syd, var i 2012. Alle de unge bliver indkvarteret her i de dage konkurrencerne varer, og de kæmper med alt, hvad de har lært, for målet er selvfølgelig at vinde og dermed kvalificere sig til DM i Skills til januar 2018 i Herning.

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...