Skyttekongen 2024 er Bent Jørgensen

x
x
8. juni 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Efter at ha’ været i Broager og spise morgenmad hos den afgående skyttekonge, Steen Nørhart, troppede Borgerforeningens skyttebrødre op ved skydebanerne på Kær, hvor de skulle skyde om kongetitlen 2014.

Skyttekongen blev Bent Jørgensen

Tæt på var også Peter Dall, der blev kronprins og Leif Schmidt, som blev prins.

Efter skydningen tager skyttebrødrene til Mølleparken Plejecenter, hvor flaget hejses og der deles nelliker ud – og  skal de gå i optog – sammen med Sønderborg Garden – til Rådhuset, hvor årets æresgæst, Jimmy Illner, der er formand for Sønderborg Skyttekreds og borgmester Erik Lauritzen venter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klokken 12 er der medaljeoverrækkelse på Rådhustorvet, hvor Green Pipe Forest Band støder til og spiller sammen med Sønderborg Garden. Herefter marcheres retur gennem Perlegade sammen med Sønderborg Garden. Ved plejecentret holder bussen klar til at fragte de feststemte skytter til Skovhuse på Kær.

Når skytterne kommer frem til Kulturhuset-Skyttehuset på Skovhuse, så blæser Jagthornsblæserne til skyttefrokost.

Her kan du se billeder fra skydningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...